om Inloggsskyddad nosning

Gränsen mellan personlig och privat är i mitt bloggliv lite luddig: här blandas generöst mellan åsikter och vardag. Jag strävar däremot alltid efter att aldrig publicera sådant jag själv inte skulle vilja figurera i, oavsett foton eller text. Min omgivning ska/kan vara lugn :)

Sociala medier är en trevlig linje att balansera på. Nu har jag breddat linjen genom ett inloggsskydd på vissa delar av nosarna. På så vis har jag lite större kontroll över vem som kommer åt vad. Det är gifvetvis inga stora hemligheter som skyddas men sånt som känns ”känsligt”, exempelvis foton på våra och andras ungar, vill jag inte släppa iväg hursomhelst.

JUST NU FUNGERAR INTE INLOGGSSKYDDNINGEN.FÖRSÖKER HITTA EN LÖSNING!

Vill du vara med mig och balansera? Klicka på ”skyddade nosar” (här), tryck på valfri ”Inloggning”, välj ”Registrera” (enligt pilen nedan), följ instruktionerna, manuellt godkännande från mig, yadayada; vips har du ett nosinlogg!

Från tidigare oinloggad webläsare ser det efter att du klickat på Inloggning ut typ så här:

Glöm inte att du första gången måste välja registrera! Du kan välja att spara dina uppgifter på egen dator/mobil. Innan du släpps lös efter registrering måste jag godkänna dig, därefter är det fritt fram!


Välkommen som officiell nosare


En kommentar Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *