16feb: om gott nytt kinesiskt Ă„r 🎉🐕!

NyÄrsafton enligt kinesiska kalendern idag och vi gÄr nu in i hundens Är. Detta firas med fyrverkerier kvÀllstid och snajsigt gömda smÀlleband dagtid (nÄgra beach-vovvar höll pÄ att skita i brallan hÀromdan nÀr ett sÄntdÀr smatter drog av precis intill dom). SjÀlv tÀnkte jag fira nyÄrsafton med att rÀkna detta som min sista krassliga dag! Imorron: ny kula och pigg Ä frÀsch!

Gick liiite tidigare till skolan idag eftersom vi hade ett par hÀndelser frÄn igÄr att rÀta ut. Vi rÀtade bra tycker jag och det kÀnns gött i magen att skolan tar respons pÄ allvar!

PĂ„ vĂ€gen tillbaka till Noble House lĂ„g stranden som en bred sandfĂ€rgad autostrada och den ljumma vinden fĂ„ngade mitt andetag och jaa, nu vĂ€nder det kĂ€nner jag ❀

Klong Dao i morgonljus norrut – 16feb18
15feb: om lite vardagsmorgon hos oss.
17feb: om mer sjukstuga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *