5/11: om en höstsöndag på jobbet.

4/11: om överrumplande respons ❤️
7/11: om tio år med vårt lilla facit!

Jag ligger så våldsamt efter i både kropp och psyke och vår höstlovsresa till Danmark kunde bara hjälpligt lindra känslan av otillräcklighet som flåsar mig i nacken. Träning har inte funnits möjlighet för på länge (tisdbrist och sen feber och tråksjukdom på det) men jag hoppas jag snart ska vara tillbaka på banan. Löparskorna som packades i väskan till Fredrikshamn låg orörda eftersom det kändes onödigt att utmana sjukdomen, och varken yoga, pilates eller ens 7-minuterspass har jag fått in i schemat. Jag önskar jag fått in en rutin att på egen hand köra lite yoga hemma, men… jag kan inte få in det i vardagen, och jag kan inte hitta en plats tillräckligt anpassad. Vet ju att det inte är den fysiska lokalen som avgör men jag känner mig själv: känns det inte rätt blir det inte av. Önskar jag var lite mer laissez faire här 🙂 jobbar på den biten – också.

Idag fick jag iaf ihop några timmars jobb med ett gött team i lagershopen. Och vad är väl en blå himmel när även en dämpad färgskala kan vara vacker!

Å det där med olika sorters uppladdning för att hitta lugn och ro? Jag har verkligen lyckan att oftast kunna få så mkt energi av mina vänner på jobbet att jag iaf inte ser arbetet som en energitjuv! Och vad är DET om inte vardagslyx?

4/11: om överrumplande respons ❤️
7/11: om tio år med vårt lilla facit!

Nosa gärna lite om inlägget!