25 juli – om dilemmat kring placering av en flaggstång.

24 juli - om sista arbetsdagen innan semester!
Dagsens tips: sommar-Varberg!

Asså. Hur svårt ska det vara att placera en flaggstång på en 823m2 liten tomt, där till på köpet bara ungefär en femtedel av dessa kvadratmetrar kan komma på fråga? Maken och yngsta dottern fick agera provapå-flaggstång medan jag låg i hängmattan och kände efter var flaggan skulle kännas bäst att ha vajande!i skuggan mellan de gamla fruktträden?

bakom alla träden, ner mot komposten?

kanske framför träden? då blir den i ens med grannens flaggstång men ganska framträdande i vår trädgård…

…eller kanske här?

Men nu. Vi är mer förvirrade än förut. Imorrn kommer Mappes Allservice (med förstärkning av JPs Fix och Trix) så då måste vi veta var hålet vi ska gjuta i ska va! 😀 att Millan å Mallias redan provgrävt ett hål igår är en bonus, men det är nu igenfyllt. Kanske är det där stången ska stå iallafall…? Ååååh!! Ulandsproblem deluxe!!Hilfe! Var ska den stå?!

24 juli - om sista arbetsdagen innan semester!
Dagsens tips: sommar-Varberg!
11 comments Lägg till din
  1. tillräckligt långt ner så att ni ser den inifrån, det är väl bara köksfönstret som vetter åt trädgården? Så sett från altanan är kanske alternativ 3 bäst?

  2. Jag röstar på allternativ 2, i hörnet mot komposten…. då vaktad drn fint av flamingosarna ! 😉

  3. Asså. Nu har vi typ bestämt! Det blir alternativ 1. Där är den ”minst i vägen”, enklast att resa och fälla, flaggan syns från balkong å altan och lite inifrån kanske, det är mest centrerat på tomten och… tadaa… det är där Millan å Mallias börjat gräva! Det fanns ett argument till men det har jag glömt 😀

    1. Tack! Var ju tvungna att känna efter var den passade bäst :p Nu fattades det iofs ungefär tio meter på höjden, men det var det bästa vi kunde göra!

  4. Och det blev perfekt läge med en flagga som ”flamma(de) stolt mot blåa skyar”, trots hotande regn, ett par kvällar senare, kan jag intyga!

    1. Tack!! Några regnstänk fick vi ju på oss igår kväll, men den rejäla tungskuren kom inte förrän taffeln var bruten å allt och alla var på säker förvaring och plats! ❤

Nosa gärna lite om inlägget!