8/10 – s t o r k n a d .

Jag kräks på alla idioter i mänsklig skepnad, stänger av tvn å går å lägger mig. Först Uppdrag Granskning om uppgjorda matcher i Superettan å Allsvenskan. Sen larm om skuldlånefälla när fler än 140 personer hamnar hos kronofogden varje dag, en chef på ett snabblåneinstitut visar sitt nylle på skärmen och jag undrar hur hen sover om natten. Spiken i kistan blir tanken på ointresserade företagsledare och politiska makthavare utan stake eller vilja att leda rätt (havererade klimatkonferenser står mig upp i halsen) som nu bäddar för ett internationellt lagförslag om ecocide. Bra idé, men ofattbart att det ska behövas. Var finns ansvaret? Vad är det för fel på folk?

Nä. Nu sajnar jag ut å slocknar. Och hoppas jag vaknar till en god dag imorron!

7/10 - B i g B a n g T h e o r y !
10/10 - s u c c é s i m !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *