Dagsens tips: S V T s P a r t i l e d a r u t f r å g n i n g a r .

Först ut Göran Hägglund. Det här är en politiker jag har respekt för; han har humor och förekommer sällan (aldrig?) i skandaler. Frågan är hur länge han sitter kvar som partiledare dock, KD ligger nära 4%-spärren. Personligen kan jag aldrig rösta på ett parti som KD och jag har många gånger tyckt det är synd att en person som Hägglund sitter med ”fel” värderingar.

Bäst i kvällens utfrågning blev hur han hanterade tramset att bli förhörd om bibeln. Och hur han kommenterade bakelsen i nyllet häromdan.

Ja. Nu är det inte långt kvar till den 14 september. Är du osäker på hur du ligger partipolitiskt eller bara nyfiken på om partiet du tänker rösta på stämmer med dina åsikter: kör hit vettja!


ps. Det finns förresten några vardagsföreteelser jag blir galen på: att smaska högljutt är en sån sak, att en tv-utfrågare avbryter i svaret på frågan som just ställts är en annan (Belinda Olsson var fenomenal på det i Debatt, Anna Hedenmo gör ett gott försök att lyckas lika ”bra” i kvällens partiledargrillning). Bättring hoppas till nästa grill-offer!

19/8 - S o m m a r 5 8 - 4 7 .
20/8 - i s h i n k s u t m a n i n g ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *