Dagsens tips: låt inte en fuskförespråkare bli rik.

Okej. Nu är jag nog taskig. För visst är den unge ingenjören från Varberg som knåpat ihop fusk-appen till Wordfeud (Swedish Word Finder; ligger i topp bland betal-apparna i AppStore) både driftig och smart, men… nä, det ska inte gå att bli rik på fusk!

Jag vet ju inte om de jag spelar mot fuskar, men OM de gör det ger jag dem iaf en tuff match. Och nog måste det vara knäckande att förlora trots att man fuskar 😉

När jag ändå gnäller på Wordfeud: 22 spänn kostar det att slippa reklamen. Hujedamej sicket ockerpris!! Inte ens de mest användbara och seriösa apparna (kalender- och bildredigering t ex) kostar så mycket. 75′ i veckan trillar in på Wordfeudägarnas konto sägs det. Då behöver jag inte känna skuld över att min tjugotvåkrona stannar kvar hos oss mig…?

1/10 - om första dan på jobbet!
3/10 - om planering av en ny frisyr.
15 comments Add yours
 1. När de fixar en riktig ordlista och riktiga bräden DÅ betalar jag gärna 22 spänn men inte innan dess 😉

  1. 22:- betalar jag aldrig! Det spelar ingen roll hur bra ordlistan (eller servrarna, det är ju världskass att de inte fixar trafiken) än blir…

   1. jag har ju betalat 75:- för geocaching-appen, x2 dessutom eftersom vi har varsin fån…. 😀 Så 22 känns inte så mycket 😉

    1. Där en fördel med iphone: eftersom alla nerladdade appar finns i AppStore och behöver du inte köpa dem två gånger – om man inte envisas med att ha två användare i iTunes 🙂

 2. Det finns en fuskapp alltså? Nyheter för mig.. 😉 Men nej – jag ska inte köpa den.
  Min wordfeud app verkar nämligen inte fungera alls, så jag känner bara att jag dissar alla ofrivilligt. För jag VILL ju spela.

  1. Jajemen! Men enligt recensionerna funkar den inte så bra *HAHA* och för att vara från så-nära-göteborg är jag förvånad att han inte kallade den FuskLApp 😀

   Du är inte ensam om att ha problem. Jag antar att servrarna är sedan länge överbelastade…

 3. Nä, säger också att man inte ska kunna bli rik på fusk. Det är fel!!

  Tycker också att det är helt vansinne att betala 22 kr för att slippa reklamen. Det blir det väääldigt mkt pengar de drar in. Och jag måste erkänna en sak – jag har betalat 22 kr!! Man kan ju bli typ helt supergalen på all reklam som hoppar upp och stör!! Kram!

  1. Haha! Du har nog sett för mycket reklam då, för jag blir mer galen på att nån tar ut ockerpris än att klicka bort lite ointressant reklam (varav det mesta är ”vill du slippa reklam? betala 22:-)!

   🙂

 4. Jag har prövat gratisversionen, men jag fattar inte… hur vet jag om jag ska sitta och vänta på motspelaren, eller om h_n har gått och lagt sig?

  Dessutom fick jag bara skitbokstäver… hade bara svåra konsontanter ett tag, sen fick jag bara tre I och några C och U… inte så lätt. Och hur får motståndaren veta att jag har lagt av?

  Min man säger att det kostar också… och att jag gjorde om nåt avtal med telia när jag köpte den, men inte tusan kommer jag ihåg hur eller vad.

  1. Jag kan bara iPhone-funktioner men gissar det är liknande på Android?

   Enkelt förklarat: så fort motspelaren gör ett drag kan du få meddelande om det. Om du inte ändrat några inställningar så syns det på appen (en siffra bredvid anger hur många förändringar du har sedan sist du var inne i spelet).

   Det där med skitbokstäver är svårt att gardera sig mot. Kanske kommer det en fuskapp mot det också? DEN är jag isf beredd att köpa 😀

   ps. det där sista med Telia och kostnad blir jag lite förvirrad av. menar du själva surfningen då? eller att köpa appar? hjälper gärna om jag kan! (kan maila mig eller Facebooka om du vill!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *