Dagsens tips: idag var fel dag att bråka med mig om tretti spänn.

Under kategori Kunden Har Tydligen Inte Alltid Rätt hamnar dagsens ännu oavslutade äventyr:

Blocket.se vägrar godkänna min gåSTOL som möbel och efter att ha försökt få förklaring men inte orkat fajtas för trams sa jag ”jaja ni bestämmer, pengar tillbaka då tack”. Som svar kommer ”på refuserade annonser är det pengar tillgodo som gäller”. Jag undrade då vad distans- och hemförsäljningslagen anser om saken så nu är det en ”specialist” som ska avgöra, sedan skulle de ”återkomma så fort som möjligt”.

Detta var vid lunchtid. Dom har nog mycket att göra på Blocket-redaktionen… eller så är det fortfarande tid kvar på ”så fort som möjligt”? Däremot är jag relativt lugn i övertygelsen att vi kommer tycka samma, specialisten å jag.


Ja det är prisvärt att annonsera på Blocket, men jag gillar inte godtyckliga regler och ”vi bestämmer, foga dig”-attityd. Då kan jag försöka sälja nån annanstans? Anledningen till deras tjurighet grundar sig på att min annons, förutom gåstolen, innehåller tre STOKKE Tripp Trappar och en IKEA-antilop. Alltsammans olika former av stolar (ska man va tjurig tillbaks är ju Tripp Trapp inga barnstolar enbart, frågan är om de godkänts som köksmöbler?). Tycker jag. Jag kan ju förstå om jag försökt sälja en cykel och ett matbord ihop, men det här är ju bara barnsligt. Tycker jag!

Ska bli verkligt intressant att se vad specialisten kommer fram till. Allra helst vill jag gifvetvis ha min annons publicerad, men i brist på det ro hit min trettilapp. En förklaring hade la suttit fint också, men enbart slantarna duger 🙂  edit

Två dygn och en påminnelse från mig tog det, sen kom mailet: Vi kan självklart ordna med en återbetalning om du önskar.

Jag sa ju det!
Tack!

29/8 - om en enkel tulipan.
30/8 - om en pricksjuk och pusslad.
8 comments Lägg till din
 1. Har hört åtminstone en till som varit med om samma sak. GåSTOLAR går inte som möbler!! Vet dock inte hur den historian slutade.

  Hur korkat som helst!! Hoppas att de ger med sig nu men föga troligt… 🙁

  Vi har oxå tripptrapp till pojkarna och dom älskar dessa!! Vet inte om/när vi kan göra oss av med dom ens för de använder dom varje dag. 🙂

  Kram!

  1. Jag antar dom har som policy att sälja så många annonser som möjligt? Och dom flesta mänskor orkar nog inte bråka för vad är en Selma för en annons liksom? 40 spänn för två annonser är fortfarande billigt, det är bara det att det är lättare att få allt sålt (hur fasen gör du paketpris i två olika annonser liksom?!!?) och då hade jag gärna betalt en fyrtiolapp för att få ha alla prylarna i samma annons.

   Fattar dom inte att dom biter sig själva i svansen? Eller är det bara jag som är tjurig? 🙁

 2. Kan absolut vara spekulant på tripp-trapp (till farmor och farfar, ska vara juniorstol så bygellöst är helt ok)

    1. Det är dom! Fast nu är det nog iofs bara en kvar… antiloper har vi däremot en hel flock av! Hur många vill du ha? Dom kostar lika mycket som jag är skyldig dig i restskuld! ;D

     Läste att du haft en fantastisk kväll! Är sååå glad för din (och Olas) skull! UNDERBART vännen!

     KRAM och grattis igen, några minuter för sent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *