om Ullisar

Det här är jag bakom nosarna!

Är född nästan exakt mitt på 1970talet och uppvuxen på västkusten. Efter några år på vift i Sverige och Världen nu tillbaka i födelseorten och bor med make och barn i det lilla tegelgula huset min farmor och farfar byggde 1956 ♡ Vid garagenedfarten står en vit Volvo, källaren svämmar över av #@$§&%≈¶ och trasmattor, löparskorna är förvånansvärt konstant leriga numera, till var- och helgdags jobbar jag med hemelektronik och på lediga dagar tillbringas alldeles för lite tid med huslighet och för mycket med att bara njuta livet!

Ungefär så här ser hon ut på ett av sina älsklingsställen:visade tidigare en bild på mig i badkaret, pga en serverkrasch visas numera ingenting :(

 

Nå! Jag delar i mina nosar med mig av sådant jag vill skriva om: vardagliga händelser i dagboksformat blandas med åsikter och reflektioner. Internet skapar en tunn trevlig linje att balansera på och gränsen mellan personlig och privat är i mitt bloggliv ganska luddig. Jag ventilerar gärna, men håller både egen och andras fasad utåt :) Mina barns integritet och privatliv är naturligtvis viktig: bara nöjda ungar på bild, och bara kärlek i skrift! Något annat bör inte heller vara av allmänt intresse?

Glada välkomningar till nosarna från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *