om ullrikas nosar

I nosarna läser du om sådant som berör mitt hjärta; människor runtomkring mig, undringar och händelser jag fastnat vid, mina åsikter. Jag skriver öppet, och ibland lite språkinnovativt, om det som glädjer lyfter retar sänker förvånar och är viktigt roligt sorgligt härligt i mitt liv. Häng kvar! Jag är hellre snäll och vacker, står för det som är ganska äkta men också skämtsamt oseriöst fast på riktigt… alltid personligt men kanske inte uteslutande privat.

Kulturnördig (lite). Älskar att resa. Och att tycka. Svårt att vara tyst, ifrågasätter och argumenterar. Diskuterar gärna med oliktänkande, det ger nyanserad debatt och mig nya infallsvinklar. Feminist såklart!

Jag har varken tid eller skills att vara perfekt men jag bjuder gärna på en kaffe i vår yviga trädgård medan vi diskuterar världen kulturen politiken vardagen närheten kärleken och ömheten. Alltid kärleken! Ibland lite sport och jobb. Och även om det inte alltid syns i nosarna så… alltid den himlastormande käftsmällskärleken och känslan av att vara lyckligast, den jag får från mina barn och min make. TACK! Utan er, inga inspirationer! Så enkelt är det.

Välkommen hit!

2 comments Add yours
 1. Hey,

  Saw your post on WordPress site looking to make blog posts full width.

  This worked for me. Maybe it will be useful?

  /* Make Single Post Full Width */
  .single-post #secondary {
  display: none !important;
  }
  .single-post #primary {
  width: 100% !important;
  }

  1. Hi Nathan, and thank you SO much for your input and help. It didn’t help, unfortunately, but I reckon I just have to cope with the fact that my blog doesn’t look like I want it to do :) Perhaps they make updates along the way that will solve my problem? Until then I try and live prosper anyway :)

   Cheers from Sweden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *