om Lösenordsskyddad nosning

Jag välkomnar gärna nyfikna nosare!

Sociala medier i allmänhet – och bloggar i synnerhet – är en trevlig linje att balansera på. Jag har valt att bredda linjen med ett visst lösenordsskydd i nosarna. Det är inga särskilda hemligheter jag skyddar utan är främst inlägg om mina barn eller annat ”känsligt” jag inte vill släppa iväg hursomhelst. Vill du vara med och balansera med mig, hojta – t ex via mail ullrika(snabela)live(punkt)com – så får du lösenord med vändande post!

Gränsen mellan personlig och privat är i mitt bloggliv lite luddig. Jag delar generöst synpunkter av både personlig och privat karaktär i spektret allvarlig politisk vardaglig skämtsam inriktning men i allt från åsikter till fotografier är jag noga med att inte publicera sådant – visa fotografier eller skriva om händelser – jag själv inte skulle vilja figurera på eller i. Min omgivning kan vara lugn :) Mina barns integritet och privatliv är naturligtvis något jag håller hårt på. De är änsålänge för små för att själva kunna välja var och hur de vill synas på internet, så tills de vuxit till sig håller jag framför allt foton så skyddade från allmän beskådning som jag kan.

Summa summarum. Genom att lösenordsskydda viss nosning kan jag kanske hålla lite koll på vart mina åsikter, foton och tankar fladdrar iväg i cyberrymben!

Glada hälsningar från mig!


2 kommentarer Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *