1/8: Fjäril’n vingad syns på Morkullan

31/7: Hurra för min 44-åring!
3/8: Stockholm med familj, vänner och jobb (del 1)

Fjärilsår, sägs det. Precis som spindelår. Det ena känns mer trevligt än det andra, men om en tittar rejält närmare så är faktiskt inte insekterna så jäklans najsiga för ögat de heller… därför låter jag bli att zooma in och tittar bara på vingarnas färgprakt på t ex denna skönhet som var ovanligt sällskaplig på altanen.

Min biologiska kunskap kring fjärilar är klart bristfällig. Själv fick jag googla för att få fram namnet på denna, en av Sveriges vanligaste fjärilar. Jag är alltså snäppet sämre på fjärilar än jag är på fåglar… flygfän har helt enkelt inte fått så stor plats i min kunskapsbank 🤫

 

Hur är det med ditt fjärilsvetande?

 

31/7: Hurra för min 44-åring!
3/8: Stockholm med familj, vänner och jobb (del 1)
2 comments Lägg till din

Nosa gärna lite om inlägget!