Long time, no seen.

Ooops 🙂
London, baby!

Tiden rusar när en har roligt och ibland annars också. Det har redan gått två veckor sen senaste inlägget och jodå, det har hänt en del sen dess, bara inte tillräckligt mycket för att jag ska ha haft energi att nosa om det… eller så är det för att det hänt såpass mycket oviktigt som energin inte räckt till?

Idag är sista dagen på svensk mark på ett par veckor. Bedrövligt tidigt ringer klockan imorrn och sen drar vi norrut mot Landvetter. Vi inleder semestern med en heldag i London och EmmaLi är sjukt pepp för det. Hon älskar den stan pga Harry Potter och även om det inte blir nån HP-sigthseeing så får hon iaf lite London-feeling! Vi funderar på att ta tåget in till London Bridge och sen promenera bort längs Themsen. Vi hann inte med Towern sist så det kan ju sitta fint att göra det? Det går la nästan en halvdag och om inte solen skiner för mycket, vilket den nog ska göra, så kan vi lätt spendera en stund i fängelsehålor och andra gamla dammiga ställen i slottet.

Huskatten Skeptisk aka Lakrits har ikväll lämnat hemmet för sin hotellvistelse under tiden vi är bort. Helt nöjd är hon la inte med det arrangemanget. Men helt nöjd är hon ändå inte med nånting så det är svårt att gradera graden av missnöje hos henne :p Fin på bild blir hon iallafall _ibland_ eftersom hon som ett led i sitt ointresse för oss konsekvent tittar nånannanstans än in i linsen när jag försöker fota henne. Den här gången fångade jag henne i en sträckning, så då bidde hon lite suddig istället!

Lilla Skeptisk fångad mitt i en sträckt gäspning

Precis som lilla misse är butiken lämnad i goda händer. Det är så otroligt skönt och lyxigt att ha kompetent och trygg personal i sitt lilla företag! Vi kan verkligen slappna av och vet att Lolles klarar sig fint utan oss. TACK och lov för bästa medarbetare!

I rubrikbilden syns förresten en liten men oh så viktig detalj för framgångsrika resor med barn. Ser du vad det är?

Beroende på surf-tillgång i Sydamerika hoppas jag kunna producera mer än ett inlägg var fjortonde dag. Om inte annat finns jag som vanligt på Instagram för den som är nyfiken och vill light-följa vår resa längs Brasiliens östkust. Tills vi hörs, tjenixen och massa krams och på återseende!

Ooops 🙂
London, baby!
5 comments Lägg till din
  1. Åhhh jag tror ni får en fantastisk och avundsvärd (fast inte illaavund bara jagvillocksåavund) semester!
    Hälsa Ipanema och vinka till Jesusen från mig!😘

    1. 👋🏻 Det är ju lite ”ditt fel” att vi hamnar på den sidan jorden så det ska bli extra spännande att få berätta för dig hur vi har det! 💖

Nosa gärna lite om inlägget!