London, baby!

Vilken alla hjärtans dag med det här gänget! Bästa Valentine’s Day på evigheter! ❤️

Nu är solsemestern inledd! Strålande ☀️ med vårvärme mötte oss i den brittiska huvudstaden och det bidde lunch längs Themsen – i t-shirt! Å när Towerns skräckceller tydligen höll stängt så skippade vi det planerade besöksmålet och promenerade omkring istället. Sicken dag det blev 👌🏻 över en mils traskande och vi hann beta av flera av familjens blandade önskemål; citykänsla, Tower Bridge (på avstånd), Thames-stranden, St Paul’s, Millenium Bridge, The Globe, London Eye (på avstånd), Big Ben (i ombyggnadskläder på avstånd), Covent Garden, tunnelbana, pub, Kings Cross (gissa vad vi gjorde där 😜) och sen tog vi tåget från Pancras till Gatwick. Är väldigt nöjda med den här dan! Bara en enda liten öl fick jag iofs men there is more to come 😜 Perfekt uppladdning detta häringa!

Soool, fina älsklingar, en brun Thames och en Tower Bridge!
Blå himmel och sol ovanför det där huset som ser ut som en gammal mobiltelefon
Bästa gänget! ❤️
Två av mina finaste på Milleniumbron med St Paul’s i fonden
Fotat från Milleniumbron – österut?
Emmali hittade en telefonkiosk, märklig kulör och inte kom hon rätt heller 😜 (Harry Potter-referens såklart!)
Underground
Lite sandstrand som uppladdning 🌴😁
Mycket lite kulturell spis ✨ Shakespeare’s Globe Theatre
En telefonkiosk i rätt färg… men… var är telefonen? 😂😂
Big Ben i omklädningskläder i fonden!
Covent Garden
London, Baby!
Mycket glada nyshoppade tjejer på Kings Cross ❤️


Bilderna blev i oordning på några ställen men det får bli väl 😁 bökigt att fixa på mobilen… kan korrigera i efterhand. Är lite osäker på hur internet-tillgången kommer bli så jag vill få iväg det här medan möjlighet finns!

Nu sitter vi på planet, trötta och med ansikten försiktigt skära av vårsol. Snart: hejdå Europa 👋🏻


PS. Det började lite visset med över en timme i planet innan vi fick lyfta (dimma på Gatwick), ett fatalt missöde med en laddkabel (tur jag packat ett gäng!) och sen råkade en av våra tågbiljetter försvinna men allt löste sig perfekt och nu till 14-timmarsflighten fick vi två tresäten att dela på oss fyra så tjohoo osv ✈️🥂☀️🌴🛳

Long time, no seen.
Första dagen i Buenos Aires
One comment Add yours
  1. Hmmm….. tower of London har väl inga ”skräckceller”? I alla fall när jag jobbade där så fanns det inga belägg på att det funnits tortyrkammare eller dylikt. Men för att blidka turisterna har man en mindre utställning med tortyrinstrument, det brukar vara ganska trångt där inne. Men slottet döljer massa andra spännande skrymslen och historia!

    Trevlig resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *