Headerförändring

Nytt år, ny vilja att börja om. Det hör liksom till att vilja starta på nytt efter nyår. Ju äldre jag blir ju mer dämpad blir den känslan och till i år har jag lämnat lika få nyårslöften som vanligt (dvs inga alls) och jag har om möjligt börjat året i så exakt likasamma anda som jag avslutade det förra att jag faktiskt knappt kan minnas vilka dagar som hör till vilket år! Men vad spelar det för roll? Igenkligen [sic!]? :)

Nåt har jag ändrat detta nya år iallafall: jag har bytt header på bloggen. Kanske har jag också som undermedveten vilja att återgå till mer åsikter å ventil och mindre dagbok, men… vardagslunken i västkustlivet får hänga med. Dock med något uppdaterad bloggbeskrivning och sidomenysammanfattning.

Ny sammanfattning i min sidomeny (som nu är på vänster sida – igen)

Förr:

Nu:


När jag ändå ändrade headern bytte jag också typsnitt i både rubriker och brödtext. När en ändå håller på liksom. Nu återstår att se hur nosarna utvecklas under 2019. Den som hänger med får se!

Tjenixen!

Monetärt kaos!
O-viktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *