Vilojobb

Allhelgonahelgen
Feldirigerat 🙂

En rätt bra måndag när jag jobbat framför datorn effektivt, men i myskläder, hela dan. Nu ikväll när jag ska hoppa i pjamasen är det liksom bara att krångla mig ur mysbrallorna och vips är jag redo för snark 😀 fejjan har inte sett en sminkborste ens på armlängds avstånd men jag tror jag kom ihåg att borsta tänderna?

Förutom det administrativa Lollesjobbandet har jag också hunnit ha träningsvärk (yoga fyra dagar i rad är mer än jag mäktat med på flera månader känns det som), elda stearinljus för att hålla värmen, tömma gårdagsens tvättmaskin (tydligen gick det fint att ha kvar nytvätten ett helt dygn i oöppnad maskin), äta gamla rester, krama på tjejerna när dom kom hem från skolan samt nu ikväll fixa lite med nosarna. Jag uppdaterade igår retroaktivt veckans inlägg och även om jag inte känner att jag kommit ikapp efter den månadslånga frånvaron i september-oktober så får det la vara bra så nu. Jag måste förlikas med att det som varit har varit och så är det med det. Hursomhelst. En uppdatering av wordpress-temat till en pro-variant gör att jag nu kan ha ett annat flöde på inläggen, och för dig som inte besöker så ofta (dvs mer sällan än jag hinner uppdatera) blir det enklare att nästan direkt se vilka nosningar du inte nosat.

Ny layout: de två översta inläggen fyller hela bredden medan de efterföljande kommer två och två.

Eftersom jag redan lagt en massa tid på texter, foton, proportioner, korrektur och layouter idag (försökt vara lite förutseende i annonsproduktionen) orkade jag inte filura fram en ny header. Den gamla från förra året fick nytt liv och jag tittar längtansfullt bland annat på bilarna tagna i sydvästra Thailand 2016… den tiden kommer inte igen är jag rädd. Men drömma kan en ju!

Allhelgonahelgen
Feldirigerat 🙂

Nosa gärna lite om inlägget!