S t r a n d d a g (& o t u r )

K v a r t s f i n a l 🇾đŸ‡Ș ⚜
G a S e L ( l ) e n - f a r v Ă€ l đŸ‘‹đŸ»

Medan EmmaLi hĂ€ngde med en kompis pĂ„ Barnens badstrand – dom skulle egentligen varit pĂ„ Simstadion, men dĂ€r var upptaget för simtĂ€vlingar hela dan – körde vi andra tre och tvĂ€ttade bort fem kilo smuts frĂ„n nya bilen. EfterĂ„t drog vi vidare till stranden i Södra nĂ€s/NygĂ„rd. Det Ă€r lite svalare i luften nu och jag erbjöd mig dĂ€rför att passa vĂ€skorna medan de andra tvĂ„ skuttade i havet! Meningen var sen att vi skulle bytas av tydligen, Mattias och jag, men Milla konstaterade glatt att jag Ă€r kass pĂ„ att bada! Jag fick havsvatten till knĂ€na och sen var jag nöjd 😁 Allt under 27 grader Ă€r nĂ€mligen isvak enligt mig, sĂ„ tja… jag kan vĂ€l inte sĂ€ga emot min Ă„ttaĂ„ring 😂

Nybadad och saltdoftande!

SĂ„hĂ€r trivs jag bĂ€st pĂ„ stranden 🙂 iaf nĂ€r det Ă€r kallare i havet Ă€n i luften, om luften hĂ„ller lĂ€gre Ă€n 30 grader!

Milla tog kort pĂ„ sig sjĂ€lv och badkrukan 🙂


Å sĂ„ till nĂ„t helt annat. Pga av en olycka har en fin vĂ€n spenderat mĂ„nga timmar i vĂ€ntan pĂ„ akutvĂ„rd för sin son och sedan flera turer och lĂ„ng vĂ€ntan pĂ„ operation i Halmstad. Jag Ă€r sĂ„ himla ledsen – och orolig – för deras skull och kan inte heller lĂ„ta bli att vara förtvivlad över situationen den svenska vĂ„rden befinner sig i. Stress och virriga rutiner gör att mĂ€nskor hamnar i klĂ€m. Att skicka ett litet trasigt barn mellan sjukhus, och dĂ€remellan fel, Ă€r inte okej och jag kan inte ens tĂ€nka mig den hopplösa oro och ilska en förĂ€lder kĂ€nner i ett sĂ„dant lĂ€ge. MĂ„nga kramar till er finaste familjen, vi tĂ€nker pĂ„ er och försöker underlĂ€tta pĂ„ alla sĂ€tt vi kan!

K v a r t s f i n a l 🇾đŸ‡Ș ⚜
G a S e L ( l ) e n - f a r v Ă€ l đŸ‘‹đŸ»

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *