N a m n s d a g & m o d e l l m a k e (p l u s B u r g a r t u g g ) !

Mitt tilltalsnamn delar datum med t ex USAs självständighetsdag och kollegans yngste son! Tack för alla grattisar, roligt och förvånande att så många kom ihåg/uppmärksammade!

I strålande sol plockade jag denna fjärde juli ut maken på gatan utanför butiken för att fotografera för Instagram. Jo asså. Han är en riktigt snygging den däringa jag är gift med, men framför min kameralins gör han nästan alltid sitt allra bästa för att dölja detta faktum :p Tjugosjutton bilder och så många fantastiskt roliga motiv som jag inte kan visa offentligt :D Dom som bidde fina däremot, dom visar jag! T ex dom här två, varav den i mitten hamnade i sociala medier:

Gammalt och nytt i perfekt symbios: Helt nyinkommen skjorta från Stenströms, prissänkta chinos från italienska Berwich och Nice-köpta svenska loafers på min superfina make!
”Agera naturligt framför kameran bara!” hojtade jag. ”Såhär?” frågade Mallias :)
Till slut gav jag upp och vände på kameran! Modellen var lika frustrerad som mig uppenbarligen men lyckades inte dölja det lika proffsigt som fotografen :D


Det är roligt att jobba tillsammans nästan jämt!

Å efter jobbet ringde vi ner kidsen och så gick vi på Hell’s Burger och åt namnsdagskvällsmat. Vi har två bra hamburgerhak i stan, det andra ligger i nyfixade superinbjudande Brunnsparken och heter Burger and Chill och är namnet (och lokalen det ligger i) till trots också najsigt. Jag älskar burgar-trenden och sätter lägstaribban för ett godkänt vid att få frågan om hur jag vill ha köttet stekt :)

Vi har ätit grymt mycket bra burgare i USA vid våra tre besök i det landet och jag är så glad att matglädjen och uppfinningsrikedomen för denna enkla rätt nu spridit sig till Sverige! I Göteborg t ex finns massor av spännande alternativ, varav the Barn och Butcher’s Market är två (den sistnämnda sannolikt fått sitt namn inspirerat av ett trendigt matställe på Manhattan). Hejja enkel och god mat som inte kompromissar på ingredienser och innehåll!

S o m m a r k u l t u r s k o l a
K v a r t s f i n a l 🇸🇪 ⚽️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *