17feb: om mer sjukstuga.

Till min oförtjusning börjar jag bli tjenis med ”mitt” apotek på Klong Dao 🙁 min hosta ger inte med sig och nattetid är den skitjobbig. Medusinen jag blev rekommenderad sist, en Robitussin med dextrometorfan, kändes för läskig (förbuden i Sverige och kan ge hallucinationer) men nu fick jag en annan. ”No drogs?” frågade jag. ”No drugs!” försäkrade hon.

Nån slags hostmedicin, snurr-fri enligt apoteket! – 17feb18


Vad värre än min hosta är; Millan har superont i öronen. Har iprenat – och inatt paracetamol för dom hittade jag först – och på apoteket köpte jag nåt som ska droppas i öronen. 3 droppar 4 gånger om dagen. Antibiotika sa hon. Och smärtstillande (vilket jag tolkar som lokalbedövande?).


Örondroppar till Millor – 17feb18

Köpte en silikonsug också som jag inte fattar hur jag ska använda, kanske för att suga ut vattnet? Jag trodde dom användes för vaxpropp men det kan ju finnas fler användningsområden?

Har bokat ett möte i appen Kry för att få prata med en svensk läkare. Tidsskillnaden gjorde att vi fick tid först kl 14:15 men det är okej.

Usslig, ont i öronen och ganska liten då ❤️ – 17feb18

Håll tummarna för att den här lilla nosen slipper ha ont fort. Det är tusen gånger enklare att vara sjuk själv än att se sina små barn ha ont 🙁


Idag lämnar Mallias Sverige via Kastrup. 13:50 lyfter planet och imorn vid lunch (lokal tid) är han här!!

16feb: om gott nytt kinesiskt år 🎉🐕!
18feb: om äntligen yogamorgon!
4 comments Lägg till din
    1. Ingen aning! Har ju inte varit hos läkaren, bara pratat med två (en svensk och en thailändsk) på telefon, och kör attack från två håll: jag behandlar som om det vore båda 🙂 och vanlig smärtstillande också såklart. Verkar funka för inatt har hon sovit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *