6/1: om inbjudningar som triggar?

Från olika håll har vi fått veta att min bror – som sannolikt är sjuk och nog inte till fullo vet vad han gör – återigen har hängt ut mig på Facebook. Nu har han även dragit in Mattias och mina svärföräldrar (och Lolles) i sitt förtalståg. Jag är förtvivlad. På så många vis. Jag vet inte vad jag ska göra?

Eftersom jag vet att flera av mina vänner kan läsa vad han skriver (vilket jag själv inte kan göra eftersom han tagit bort mig på FB) vill jag bara kort fastställa: Vi har aldrig gjort min bror illa och vi har inte fryst ut honom. Han lever i en parallell verklighet och jag förstår inte varför han gör såhär.

Jag bemöter ingenting av det han skriver. Jag är tyst och förtvivlad och önskar att min bror kan få den hjälp han behöver. Och att lögnerna han sprider ska ta slut.

4 kommentarer Lägg till din
    1. Så himla vuxen är jag nog inte. Vet bara av erfarenhet att varje gång jag försöker ta kontakt så exploderar det. Bättre då att låta honom hållas. Men för varje gång känns det närmre och närmre ett totalt avslut. Att gång på gång helt oskyldig få rena lögner kastade efter sig är vidrigt och jag kan snart inte längre bara tänka ”han är sjuk”, för inte ens en sjuk människa får bete sig hur som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *