8/1: om att skaffa visum.

Upp till trettio dagar får en stanna i Thailand utan att behöva ansöka om turist-visum. Mattias klarar sig på håret med sina 29 dagar, självfallet en grym planering från min sida, medan töserna och jag med våra 41 dagar hamnar en bra bit utanför gränsen – men klarar oss pga samma grymma planering inom de…

Fortsätt läsa