15/11: om sovmorgon, tjusningen i ett nytt affärssystem och en gnutta sol.

Sov som en sten när barn och man gick upp i morse. Det där att hamna i fel sovcykel, det är lätt hänt och straffar sig lätt genom att jag är aptrött klockan tio på kvällen men eftersom jag inte går å lägger mig då kommer jag in i andra andningen och somnar halv ett. I bästa fall.

På jobbet har vi sedan ett par veckor tillbaka ett helt nytt affärssystem och asså… ja… det blir nog bra. Å så lämnar jag det ämnet i förvissningen att det kommer bli en brutalt mycket smidigare övergång för lilla Lolles när vi byter affärssystem även där i vår 🙂

Helt oväntat fick jag i en hast packa ner solglasögonen när jag körde till jobbet idag. Skulle leverera varor till en kund på vägen och inne i bilen märktes knappt den galna blåsten, bara den ljuvliga solen som jag lyckligt lapade i mig av!

Fast det var ett kort besök av solens strålar. När jag svängde österut var vädret efter ett par mil som vanligt igen…Nu är jag ledig i två dagar och sen en inklämd jobbdag i lagershopen innan vi drar till Stockholm för inköp på söndag, Mallias och jag. Prognosen lovar kallt väder, -2°C, på östkusten men jag vet ju att det räcker att packa en halsduk så är den väderleken enkelt överlevd. Annat är det här på vår sida Sverige där temperaturen på kvicksilvret sällan är densamma som den mot huden upplevda.

14/11: om baksmällan efter VM-avancemanget.
16/11: om livligt på balkongen.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *