4/10 – om vp-publicerad!

Tjohej ett av mina foton blev utvalt som veckans bild i Varbergsposten den här veckan!

Jag stannade ju till på vägen till jobbet i måndags och sköt från ratten (nosade om det sen också så bilden finns faktiskt i det inlägget). Höst-Halland föll VP i smaken å det är superskoj och hedrande att bli uppmärksammad! Fast ehum. Lite lurigt känns det liksom att den där parkeringsfickan jag stannade till på råkar ligga några kilometer efter att en passerat kommungränsen… veckans bild i Varbergsposten är alltså fotad i Falkenberg 😜 pliis, säg inget till nån…

3/10: om snuvad kattfrukost.
5/10: om foton på kids i skolans sociala medier.
2 comments Add yours
    1. Haha! Nja, egentligen ska nog fotot vara taget inom kommunen också men jag tänkte mig faktiskt inte för… att jag passerat kommungränsen alltså? Men ingen behöver ju veta nåt :p å bilden är ju redan tryckt i pappersbilagan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *