30/10: om lurigt på morkullan 😜

I flera dagar har det smusslats och tisslat och tasslats och nuuu är vi på väg! Hemlig resa för barnen som helt yrvakna imorse sprallade omkring utan att förstå nånting! ”Ska vi åka bort? Med resväska!? Vaa? Jaa!!”

Vi har sällskap i en annan bil bredvid oss i kön, ska bli skoj det här!

Har inte ens vågat nosa om resan för att inte riskera att tjejerna får veta 🙂 Vad tror ni? Vart är vi på väg?

27/10: om höstsol, surya solo och två Halloweendisco!
Dagsens tips: Skagen i oktober!
4 comments Lägg till din
  1. Dagar? 😜

    Jag vet vart och med vem! Och har vetat länge…

    Sövde en lycklig son med fina planer på Grenen och Skagenmålerier. (Dock var han inte helt säker på att han fixade två konstmuseum så Anchers hus är inte beslutat, fast jag tror det går att muta med lämplig fika) Dock får man ta bil om man vill till grenen (och det vill man) för Sandormen stängde för säsongen i lördags.

    1. Ja det är bara i dagar det smusslats med packning och kattvakter 🙂 Själva resan däremot bokades väl redan i sensomras nästan!?

      Det var en vacker dag ute vid Grenen! Däremot gjorde det inget att vi missade Sandormen förstod jag nyss för den tar en bara från parkeringen och ut till Grenen, och den promenaden hade vi ju ändå inte velat missa tänker jag? Förmodligen går det bussar från tågstationen i Skagen och vidare ut till Parkeringsplatsen, men tidtabellen är sannolikt glesare nu än under högsäsong (på sommaren)? Nu blidde det okej med bil ändå och jag fick en mycket lille öl till smørrebrøden och Mattias en som var lys 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *