30/10: om lurigt pĂ„ morkullan 😜

I flera dagar har det smusslats och tisslat och tasslats och nuuu Ă€r vi pĂ„ vĂ€g! Hemlig resa för barnen som helt yrvakna imorse sprallade omkring utan att förstĂ„ nĂ„nting! ”Ska vi Ă„ka bort? Med resvĂ€ska!? Vaa? Jaa!!”

Vi har sÀllskap i en annan bil bredvid oss i kön, ska bli skoj det hÀr!

Har inte ens vÄgat nosa om resan för att inte riskera att tjejerna fÄr veta :) Vad tror ni? Vart Àr vi pÄ vÀg?

27/10: om höstsol, surya solo och tvÄ Halloweendisco!
Dagsens tips: Skagen i oktober!
4 comments Add yours
  1. Dagar? 😜

    Jag vet vart och med vem! Och har vetat lĂ€nge…

    Sövde en lycklig son med fina planer pÄ Grenen och SkagenmÄlerier. (Dock var han inte helt sÀker pÄ att han fixade tvÄ konstmuseum sÄ Anchers hus Àr inte beslutat, fast jag tror det gÄr att muta med lÀmplig fika) Dock fÄr man ta bil om man vill till grenen (och det vill man) för Sandormen stÀngde för sÀsongen i lördags.

    1. Ja det Àr bara i dagar det smusslats med packning och kattvakter :) SjÀlva resan dÀremot bokades vÀl redan i sensomras nÀstan!?

      Det var en vacker dag ute vid Grenen! DÀremot gjorde det inget att vi missade Sandormen förstod jag nyss för den tar en bara frÄn parkeringen och ut till Grenen, och den promenaden hade vi ju ÀndÄ inte velat missa tÀnker jag? Förmodligen gÄr det bussar frÄn tÄgstationen i Skagen och vidare ut till Parkeringsplatsen, men tidtabellen Àr sannolikt glesare nu Àn under högsÀsong (pÄ sommaren)? Nu blidde det okej med bil ÀndÄ och jag fick en mycket lille öl till smÞrrebrÞden och Mattias en som var lys :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *