27/10: om höstsol, surya solo och två Halloweendisco!

Joråsåatteh! Sol idag!

Maken har varit exemplarisk och klippt lövig gräsmatta, rafsat trädgårdsland samt roddat lite inför nästa vecka! Jag har bara skött mig själv och iofs tvättat en maskin (som jag glömde av så Mallias fick tömma den) men förutom det har jag bara yrt omkring: vaxat, färgat bryn etc, varit på en yogaklass alldeles ensam (fick privatlektion!) och sen intervallsprang jag hem. Mallias har också haft hand om två Halloweenförfester (skolan har disco för f-3 och 4-6) plus handlat och lagat kvällsmat. Jag är kass. Han är genomperfekt.

Han fattar att jag behöver tid för att återhämta och skickar iväg mig på t ex yoga. Å i sån här miljö flödar energin!

Nu stundar jobbhelg och sen några dagars höstlov. Preppar just nu i badkaret och när Hedbertkids modell större kommit hem från discot blir hon skjutsad till sin farmor och farfar. Det är bättre för dom att sova där dom ska vara imorron – så dom slipper gå upp tidigt på morgonen 🙂

PS. Joggsvängen hem gick okej. Ett par kilometer blev det med enminuters varvad löpning och gång plus avslutande jogg på en kvart.

26/10: om en ändå vore ledig på en ledig dag!
30/10: om lurigt på morkullan 😜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *