11/10: om ombytligt väder, och en stark yogaklass.

Strålande vackert på vägen till jobbet imorse!


Inte ett dugg strålande eller vackert på kvällen däremot. När jag efter min yogaklass kommer ut i höstmörkret möts av ett iskallt spöregn som gjort mig genomblöt innan jag ens hunnit över torget (dvs, typ 100 meter). Å förutom vädrets vissenhet så kommer jag med stor sannolikt ha en våldsam träningsverk imorrn – inte pga regnet – för jisses vilken kraftmätning i små rörelser och inte särskilt avancerade positioner. Kul att utmana sig själv! Och tro det eller ej jag lyckas nu ibland nudda marken med fingerspetsarna trots raka ben och hunden är inte fullt så bucklig som för några månader sen. Utvecklingen går låångsamt, men iaf framåt. Jag är fortfarande en mega-newbie, men även mega-newbiesar blir starkare och smidigare tydligen? 🙂

Med tanke på träningsvärken är jag en smula fundersam och skeptisk till hur jag ska kunna traska runt på högklackat på fredag kväll. Varbergsgalan it is och sniggpjucksen förberedda. Kanske får förbereda om… det är ju ingen som ser vad jag har på tassarna under bordet ändå! Å när vi står upp är jag oavsett klackhöjd huvet kortare än dom flesta… Nå. Vi får la se!

10/10: om lite spaning i Göteborg.
12/10: om torsdagsfeeling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *