10/10: om lite spaning i Göteborg.

Ledig dag! Då drar vi till Göteborg och letar inspo i finbutiker. Solen tog vi med oss hemifrån:


Det härliga vädret höll i sig fram till halva lunchen – som vi njöt på Avalons uteservering. Och jajemen, en krispig Riesling passar utmärkt till fiskgryta en tisdag! Och sällskapet vid mitt bord var det finaste ❤️


Den grå himlen till trots var vädret generöst tills vi satt i bilen på vägen hem. I höjd med Liseberg föll de första dropparna på rutan men redan innan dess var himlen låg över oss.

Ullevi fick vi se mycket av eftersom trafikljusen var väldigt mycket till vår nackdel… tre bilar var det grönt, sen kvickt orange och rött igen. Inte utan att jag förstår cyklisterna: de får ju frisk luft – eller så frisk som den nu är i trafiksmoggen :(


Resultat av dagen: ganska mys och ganska mycket inspiration. Å så hittade jag en jäkligt snygg kort, asymmetrisk rock (på Tiger) som jag duktigt inte köpte. Inte heller de kritstrecksrandiga mysbrallorna från Zegna till Mallias – turligt fanns de inte i hans storlek och vips sparade vi en förmögenhet (plus vår house make over som varit nödvändig för att kunna tillåtas lufsa runt i dom hemma hos oss 😂)!

8/10: om åtta mål framåt.
11/10: om ombytligt väder, och en stark yogaklass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *