30/9: om fotboll mot Värö United och shopping med lunch på stan.

En fullspäckad ”ledig” lördag inleddes i Väröbacka när EmmaLis lag BoIS F07 spelade match och briljeradeochvannmedvadvetjagförviräknarjuintemålen :) men tror det kan ha blivit kanske 1-4?

Bilden talar sanning för det var soligt och vackert men märkligt kallt i vinden som ändå liksom var lite ljum så det krävdes många lager kläder. Vantar och mössa på mig iaf, plus att vi efterhandskompletterade med filtar från bilen, och i termosen kaffe som kallnade innan det knappt ens hann ner i muggen! Det är mycket en gör för de älskade ungarna ♡


Efteråt åkte vi till stan för att köpa vinterjackor och sjuårspresent till en kompis. Vinterjackor blev det samt en supergod korvlunch på Namis uteservering.

Det är änna gött å kunna sitta på en uteservering sista dagen i september! Det var knappt att det gick att göra det i somras!?


Som inledning på lördagskvällen deltog jag i en lugn yogaklass. När jag kom hem mötte jag lyxigt framdukad smaskig kvällsmat och ett glas rött! Avslutning blev filmen Vaiana med hela familjen samlad i soffan. Betyg på filmen? ”Väldigt Disney”. Hur dom tänkte när dom skapade Vaiana vågar jag inte tänka på… gissar dom inte tänkte alls utan gick på inlärt sexuell instinkt :( men temat på filmen är fint och vi hade en mysig stund tillsammans. Barnen hade förvarnat mig att den skulle vara sorglig så jag klarade hålla tillbaka tårarna hela tiden :)

29/9: om mitt obetalda jobb :)
1/10: om kompislek, söndagsfys samt spansk och svensk polis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *