23/9: om lördagsmys!

Ledig lördag med EmmaLi och Milla spenderas enligt följande: en av oss på fotbollsträning/lag-häng/maskot mot Dalkurd, en annan i badkaret och den tredje i köket med en ljudbok. Heja lilla BoISaren och jupp, sin mors dotter är hon allt min lilla badkarsälskare!


Apropå fotboll så fick mina båda svenska lag varsin trepoängare hemma. BoIS spelade 1-0 på Påskbergsvallen och HBK tog emot Peking med 2-1 på Örjans Vall. Dessutom vann Chelsea med 4 mot 0 i Stoke. Tack tack! Nu är BoIS lite säkrare och Halmstad… tja… äh 😔 Premiere League känns rätt avlägset nu ändå.


Nu ikväll har tjejerna spelat Minecraft tillsammans på gamla PS3. Hela kvällen. Mattias å jag är lite i chock för dom har inte bråkat… en… enda… gång!!? Dom är sams på ett för oss helt främmande vis. Det är som förritiden!? Å det var ju som vanligt bättre förr. Gött att förr är tillbaka!

En kommentar Lägg till din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *