7/8: om en übertaggad insekt.

Jo jag förstår att du ville försvara dig lilla geting (eller mer sannolikt bi, med tanke på hur min fot uppför sig), men hade du bara haft lite bättre uppsikt hade jag inte trampat på dig. Jag är lessen att du kom under min tass, men.. om du nu var ett bi så är du nog mer lessen än jag… :(

Kli from hell har jag iaf. Vet inte om det syns så tydligt på fotot men nedanför sticket har det blivit rött och varmt och typiskt insekterat och det röda växer. Just nu är det ännu mer kliigt och alsolspriten flödar – till ingen nytta tycker jag.

Passar ju finfint att ha det så nu när jag nästan inte ska gå nånting under femtontusen steg per dag i hufvudstan några dagar framöver!

4 kommentarer Lägg till din
    1. Jag smaskade antihistamin i några dagar i kombo med alsolsprit och ipren och faktiskt blev det mycket bättre än sist när det kliade i över en månad. Jag måste väl vara allergisk för det är nog inte normalt att det blir så ”illa” av ett vanligt bi- eller getingstick?

  1. auch! Instämmer med Melkermamman men stoppa en i munnen också. Sedan kan du använda liktornsplåster för att avlasta när du ska gå… och välj skorna väl tänker jag…

    Kram och kryas!

    1. Bra råd! Blidde mjuka skor och piller (se ovan) plus alsolsprit när jag skulle sova. På kvällarna var det helt galet och jag vaknade på nätterna i Stockholm av att det kliade…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *