5/8: om sjuk felfokus.

4/8: om det är synd om Anders Borg?
6/8: om en lazy Sun-day!

Vaknade, läste nattens nyheter och blev ilsk. När ska det vända? Särskilt journalister har ett ansvar att visa var fokus ska läggas. Det är gärningsmannen som ska hängas ut, inte offren…Rätt rubriksättning är 18-ÅRIG MAN MISSTÄNKTS HA ANTASTAT TVÅ UNGA KVINNOR PÅ FESTIVAL. Hur svårt ska det va!?

Å japp, jag mailade de båda namn som stod under artikeln. Jag utgår från att de är oskyldiga till rubriken, vilket jag också skrev i brevet, men jag måste ju börja någonstans. För nä, jag kan inte låta bli att vara lite tjötig och besvärlig. Jag måste iallafall försöka påverka med de små medel jag har.

Det är inte så himla svårt att tänka om kring små detaljer i vardagen, det handlar bara om att i lagom doser välja att börja se saker ur ett annat perspektiv. Myrsteg tar oss också framåt!

4/8: om det är synd om Anders Borg?
6/8: om en lazy Sun-day!
8 comments Lägg till din

Nosa gärna lite om inlägget!