26/8: om tioårskalas med vuxen touch!

26/8: om Harvey.
27/8: om en trött söndag 🙂

Som en favorit i repris från för ett par år sen bjöds vi till Klostervägen på barnkalas! – eller vad en tioåring nu kallas 🙂

Efter att ha druckit champagne (inte jag, för då var jag på jobbet), ätit smarrig bönpasta carbonara, studsat (bara barnen), skrattat, smakat flera olika spännande öl och spelat Barn-geni (vi vuxna alltså), spelat tv-spel, busat och skrattat lite mer började det åska nåt alldeles vansinnigt. Sen öppnade sig himlen och tjohoo ett rejält höstsommarregn minsann!TACK goa Singbloms för att ni alltid så generöst bjuder till och från ert hem! Och HURRA för tioåringen som visade att en tydligen verkligen i n t e kan ha för många fidget spinners 😂

26/8: om Harvey.
27/8: om en trött söndag 🙂

Nosa gärna lite om inlägget!