13/8: om söndagsmatch och barnkalas.

Halva delen av familjen är på fotbollsmatch i Onsala och andra hälften har kollat på tv/roddat sista semesterdagen. Snart ska den yngsta delen dessutom på barnkalas (med spöktema) så vi får fixa lite spök nu.

Kan inte låta bli att sakna den där takterassen på Continental. Inte ultimat utsikt (den för hemliga rummen över våning 12 såg spännande ut, är det sviter eller kontor tro?) men vår på våning 11 dög gott!

Jag satt en stund på vår altan i förmiddags men ursäkta alla varbergare, jag pajade alltsammans genom att skutta in efter bikinin. Därefter sporadisk sol… Sorry! Borde vetat bättre… :D

Nu sitter målbilden ”Thailand” i skallen för den här sommaren gav knappt energi att klara hösten på. Önskat vi kunnat snika till oss en resa i höst, men det ser mörkt ut är jag rädd. Nåväl. Alla år kan inte vara dunderväderår! Uppenbarligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *