28/6: om blomstrande utgifter.

27/6: om uterumsgrubbel.
29/6: om att visa altanblommorna ändå 🙂

Nu har vi äntligen planterat i krukor och lådor runt huset! Måste vara rekord i sent på i säsongen, men det har liksom inte känts motiverat tidigare eftersom vädret antingen varit runt tolv grader och/eller blötare än i en insjö. Men nu skiter vi i vädret och låtsas på sommar iallafall! Å idag har faktiskt varit antydan till värme – stundtals.

Nån retuscherad efterbild är ingen idé, alla har la sett en kruka med blommor? Men trunken full kan jag visa! Dom färgglada växter vi tryckt ner mellan fötterna på alla passagerare och i nävarna på kidsen i baksätet behöver jag ju inte ha på bild 🙂


Vi har varit lediga idag hela familjen! Vi behövde lite sommarlov allihop för imorn fortsätter allvaret igen med rea-start för Lolles, fortsatt fotbollsskola för EmmaLi å en 9,5 timmars arbetsdag för mig i plåtlådan. Bara Millan som får leka på fritids hela dagen. Å sen hämtar mormorn på eftermiddagen eftersom vi råkat planera fel i schemaroddningen… Hejja mormorar och farmorar som alltid hjälper när det krisar eller bara behövs lite mystid!

27/6: om uterumsgrubbel.
29/6: om att visa altanblommorna ändå 🙂
2 comments Lägg till din
  1. DET GÖR VI så GÄRNA så länge vi orkar…. sen byter vi håll va?
    (jag skriver på dator och här finns inga gula gubbar, annars skulle det varit minst tre på översta raden!)

Nosa gärna lite om inlägget!