19/6 – om olik handling i London.

Ännu en strålande dag i den brittiska huvudstaden! Tjejerna ville gärna besöka Hamleys så där spenderade vi en evighet :) svärmor hade dessförinnan fyndat både skor å brallor, och Millan hittade en ny snygg väska som hon slängde upp på armen som den lilla fashionista hon är!

Carnaby Street var svalt mellan husen. Och längs Regent Street och de olika Bond Streetsen sökte vi skuggsidan. Fångade lite gatuliv:

London har visat sig från sin finaste sida under de här dagarna. En smula för hett, och avgaserna blir ju jobbiga när värmen ligger som ett lock över stan, men vi har verkligen haft en blast tillsammans. Imorn kväll lämnar vi englandet. Trötta, varma och glada!

18/6: om solig långpromenad i ett hett London :)
Dagsens tips: klä upp dig för sista kvällen i London!
6 comments Add yours
 1. Var ni glada för solen trots värmen, alternativet regn och dimma och sura Londoners är INTE att föredra!
  Välkomna hem❣️

  1. Engelsmän är alltid trevliga tycker jag, men jag förstår hur du menar!

   TACK! Och tack för alla gulliga roliga kommentarer! Blev himla glad av att läsa dom, hann tyvärr inte svara på dom på plats men nu hinner jag!

   KRAMS!!

 2. London är väldigt speciellt. Jag tror jag måste åka tillbaka snart, med lite mer tid än sist. Dock trivdes jag verkligen med att vara där ensam måste jag säga. Det är nog min grej, ensam-semester!

  1. Jag kände också att stan gav mersmak! Har inte varit sugen alls på London förut men är så glad att vi åkte dit med barnen. Det blev en helt annan resa än de andra jag gjort dit! Eftersom jag älskar England – inte bara språket, så gött å slippa det amerikanska bräkandet :p – kändes det som att komma hem igen. Jag fick flera gånger höra att jag hade en svagt hörbar accent så jag gissar gamla Brighton sitter i :D

   Gillar också att resa ensam. Det är ingen att rätta sig efter och jag kan göra bara det jag själv vill på ett vis en är ganska ovan vid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *