19/5: om en snabbt stulen sniff av en sommarkväll!

”Inlåst” på jobbet mellan 10 och 20:30 idag. Lite ovärt då att sommaren dök upp igår! Men vi åt lunch på skev utemöbel å det kändes lyx. När übergravida kollegan skulle vinka hejdå för obestämd framtid råkade jag föreslå att vi skulle ta hejdåkramen precis utanför dörren istället för innanför :) dessutom hjälpte jag gärna en kund bära ut sin tv till bilen igår… det gäller att stjäla åt sig de små ögonblicken!

På vägen hem var jag faktiskt tvungen att stanna vid rapsglädjen och andas lite. Klockan är strax efter nio men tiden är orörlig.

Att jag glömde stänga bildörren och fick sällskap hem av hundra flygfän kändes som ett billigt pris för endorfiner och lyckorus! Fågelsång. Solnedgång. Rapsfält. Vindstilla. Svårslaget åtta dagar i veckan!


Jag sitter i köket nu (på dom nya väldigt bekväma stolarna!). Katterna kommer in, äter lite och skuttar snabbt ut igen. Jag hör hur det plingar i kattluckan – om än den inte fungerar som den ska, så vi har fått tejpa ner spärrflurpen. In ut in och ut igen. Och jag förstår dom. 16 grader och vindstilla tio i tolv på natten! Finns la ingen vettig misse som vill vara inne då!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *