20/3: om att ligga lite efter.

De e möcke nu. Hinner inte riktigt med mig själv och allt annat och buu högst oartigt av mig att t ex inte ha svarat på rara och intressanta nos-kommentarer. Bättring följer, lovar!

Vårdagjämning idag och det firas med lika grått som vanligt men ändå en smula ljusare väder. Fåglarna kvittrar väldans numera fast kust idag höll dom näbben due to massa regn. Väldig massa regn faktiskt. Blir nog bättre imorn?

Ligustern tätnar som synes och stjärnmagnoöian visar tendens att vilja spricka. Den är sjutton år gammal snart men hamnade uppenbarligen på fel ställe: den tog nämligen femton år på sig att erbjuda fler än sju blommor, typ. Men nu så! Går det att flytta en sån, någon som vet?

4 kommentarer Lägg till din
  1. Det återvändande ljuset är fantastiskt! Plötsligt orkas det med så mycket mer.
    /Från en som också ligger lite efter på flera fronter

    1. Ja ljuset är absolut nödvändigt. Men nu när den där sommartiden infunnit sig är det mörkt på mornarna igen, och ljust som tusan när de stackars ungarna ska försöka somna. Tur det är dimmigare än i Lützen ute här på västkusten just nu. Eller vä(s)tkusten som jag börjat kalla det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *