8 nov – om ett nioårskalas bland kalla löv!

Wihoo! Hela EmmaLis Segelbåten 3 (förutom tre klassisar) följde med oss upp i Påskbergsskogen på kalas efter skolan idag! En härlig samling kids hann i ett par timmar med; under hökens vingar, 123 stjärna, fikade och visklekte, körde en snabbis dansstopp och letade sen godispåsar innan födelsedagsbarnet öppnade sina paket. Ja! Svinkallt var det (minusgrader på västkusten är inte att leka med), men hejja för vindstilla och nemas nederbörd!

 Mattias å jag är så himla glada för möjligheten att få träffa alla er små människor! Jisses så goa ungar!! Vilket vardagslyx att ha ett kalas utomhus en tisdag tycker vi, men vårt tjat om mössa vantar och överdragsbyxor till trots var det några som frös rejält på slutet…

TACK alla fina för skratt, presenter och härliga minnen från eftermiddagen med er! Att ha ansvar för 23 ungar i höstfärgad skog tog på krafterna men energin ni gav är såååå ljuvlig! Respekt för att ni lyssnade på oss, jag hoppas ni känner att vi lyssnade och respekterade er tillbaka. Ni är spännande och viktiga allihop, det hoppas jag ni vet?

Hejja alla vi som tillsammans gjorde EmmaLis nioårsdag så jäklans bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *