13.9 – om årets första dopp!

12.9 - om jubileumsförberedelser!
Dagsens tips: ha en grymt vacker resväg till jobbet!

Okej. Lite sent är det, men när september erbjuder lika underbart väder som halva juni, två tredjedels juli och nästan hela augusti tillsammans, då låtsas jag att arton grader är badvarmt fast iiiih det är det inte kan jag säg!! – oavsett vad andra tycker är havet vackrast att se och dofta på anser jag men ville inte vara sämre än halvsjuåriga Milla som badade för glatta livet!

imageimageimageimageimageimage


En stor skillnad mellan svensk september och juni, förutom i år ett generöst högtryck från Medelhavet, är såklart var solen står på himlen. Nu blir det mörkt vid åtta å inte kl halv tolv, så det blev till att göra saker i fel ordning ikväll. Började alltså med bad och sen sprang jag halvmilen hem. Först behagligt slät cykelbana men tio miljarder flygfän som envetet skulle ner i min mage (gärna via näsan) och sen uppför och varmt såinihelskotta. Havet kyler verkligen för så fort en kommer utom synhåll från kustremsan stiger temperaturen flera grader. Men jag klagar inte! Det här är: Så! Makalöst! Härligt!

12.9 - om jubileumsförberedelser!
Dagsens tips: ha en grymt vacker resväg till jobbet!
4 comments Lägg till din

Nosa gärna lite om inlägget!