24 juli – om sista arbetsdagen innan semester!

22 juli - om Hallifornia och Sjögräs!
25 juli - om dilemmat kring placering av en flaggstång.

Varmt som en bastu på jobbet nu 🙁 både personal och kunder har svårt att mäkta med och det känns helt okej att gå på två veckors semester efter dagsens sista pass 🙂

Fick snilleblixten att ge oss ut å jogga ikväll, Mallias å jag. Trots kvällshetta längs havet fick vi ihop en halvmil under halvtimmen! Heeeelt slut efter avslutande 600m i ganska taskig stigning så vi varvade ner med promenad (och för mig Pokémonfångst på vägen) hem.

 


Nu väntar två veckor tillsammans med familjen innan höstens vardag tar vid. Det ska bli härligt att bara vara… om än det alltså är rätt fulltecknat schema med både nytta och nöje – bl a inköpsresa till Köpenhamn.

Men vi börjar med ledig måndag! EmmaLi vill till Apelviken och åka skimboard. Jag tycker det låter okej, får se vad resten av familjen tycker imorrn!

22 juli - om Hallifornia och Sjögräs!
25 juli - om dilemmat kring placering av en flaggstång.
4 comments Lägg till din
 1. Vet du, jag har nästan glömt den där stressiga semesterkänslan, att jag måste hinna så himla mycket. Sista veckan före skolstart var jag alltid lite lätt (näe, det var underdrift) hysterisk.
  Nu har jag verkligen semester – gör inte ett smack mer än det nödvändiga medan Per är ledig, sen ska jag nog sätta lite fart igen, men det är jätteskönt att känna att jag är ledig och ändå hinner göra allt annat SEN.

  Hoppas att ni får en riktigt skön semester!

  1. Jag är för obildad för att ha semester-stress tror jag 😉 men nog känner jag i år att det är mycket som ska hinnas med. En lite ovanlig känsla faktiskt för vi brukar inte ha särskilt mycket planerat utan ta saker som de kommer bara på ledigheten!

   Det ser ut som ni njuter av sommaren till fullo. Tack! Och jag önskar detsamma till dig och Per!

 2. Bra idé med skimboard, EmmaLi ÄR redan duktig men om hon tycker det är kul så blir hon ännu bättre … och resterande famlj kan häcka en stund med kaffe (eller nåt😋?) under surfers parasoller?

Nosa gärna lite om inlägget!