30/3 – om ryggskott och hosta. 

När det killar i halsen så jag är nära att passera gränsen för galen… Att ha envis förkylningshosta samtidigt som ryggskott är en smärtsam kombination, men jag har hittat en lindring: ta stöd med ryggen dikt an mot en dörrpost eller vägg så går kraften i hostet framåt istället. När jag kom på det här igår kväll var det en stor seger! Så, om du ser mig klistrad med ryggen mot en stolpe (ex på jobbet) så vet du varför :p

29/3 - om "nej inte igen".
1/4 - om vårjacka: check.
4 comments Lägg till din
  1. Meh, jobbat du med hosta, snörvel OCH ryggskott? … Kanske lite hjärnblödning också? Lilla tokiga snutta! 😍

    1. Äh just ryggskottet blir ju inte ett dugg bättre av att jag ligger hemma, tvärtom. Kanske inte min mest produktiva dag på vissa vis på jobbet men alltdetdär som inte inbegriper bära-tungt-och-lyfta kunde jag ju hugga tag i!
      Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *