24/1 – om Lollo, Bernie, Mojje, blask i Göteborg samt en sjuuuukt härlig derbyseger.

Ving har familjedag på Trädgår’n och Hedbertsarna packade in sig i bilen för de åtta milen norrut. Att vintern numera går på sparlåga gjorde omgivningarna dimmiga, blöta och grå: en alldeles vanlig västkustsk vinter vill säga :/ Men två glada små kiddisar i bilen gjorde resan kvick, och väl på plats i Göteborg promenerade vi längs blaskiga stigar mot Trädgår’n där charterkänslan pyste hela vägen ut på gatan i form av t ex dålig kömoral. Men. Väl inne mötte Lollo och Bernie och allas mungipor gick uppåt!

 gôtteborg blir som vanligt blôteborg…


den internationellt kända konstinstallationen :D snart smälter den bort…


ser du min lilla familj där framme?


Två blöta varmkorvar och två imponerande torra wraps senare (lite vissen ål änklås på den där skivan) dök giraffen och björnen upp på scen och när de något senare fick sällskap av Mojje, då var alla barn görglada och deras föräldrar faktiskt detsamma för han är bra den där gamle varbergarn! Ett trist gigg, jo det fattar jag ju, men med proffsig ironi och charmig kärlek till ungarna vinner han allas leenden. Och medan sexåringen tillsammans med sin bästis köade till fotosession med lopp-maskotarna ville åttaåringen ha bevis på att vi verkligen känner den där med popcornhåret på riktigt. Å jorå. Det är lätt att imponera på fina åttaåringar :p

 alla tre favoriterna på scen


dom var på professionell bild också!


På hemvägen var det om möjligt ännu blötare och jag fethoppas att det INTE fryser på nu. Hujedamej för både över- och underkylt regn.

 Drottningtorget i västkustsk vinterskrud


Sveriges framsida visar tyvärr baksidan vädermässigt :(


Den där fina åttaåringen förresten. Hon sover hos sin farmor o farfar ikväll. Dom kan hjälpa oss med vabb för imorron… förkylningen har bliddit feber. Känns inte bra att skicka till skolan då. Håller tummar för att en dag hemma kurerar tillräckligt?


Avslutar med något som verkligen lättar upp mitt annars väldigt vissna sinne. Att något så enkelt som en sportslig framgång för ett av mina lag ska vara så viktigt är märkligt, men… ibland är det de enkla tingen som oväntat gör skillnad? Nå. Chelsea mötte Arsenal på Emirates Stadium och lyckades efter att ha gett mig både en och tre hjärtsnurps (jag är verkligen skitkass på spänning) vinna med 1 mål mot 0. En tidig utvisning på en röd banade såklart väg för vinsten men efter full tid spelar det ingen roll hur eller varför, den som gjort flest mål får tre poäng, och det här var tamigtusan de goaste tre på verkligt länge!! Skulle vilja grotta ner mig i en matchanalys deluxe men vet att få (kanske en) av mina nosare skulle uppskatta en sån, och han kommer jag fortsätta diskutera saken med i sängen ikväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *