3juli – om fridagsfredag och gårdagen i korta drag. 

30juni: om min första!!
4juli - om luddiga som sticks.

Sommarinvigning på Societén! Årets varmaste dag, glada vänner på altanen, prosecco, mingel och sen full fräs på Såsen! Igår alltså.

Idag… grannen bekämpar tusen kvadrat meterhögt gräs med bensintrimmern (vad hände med slåttermaskinen bakom traktorn?) och jag ligger i min Fiam XXL under fruktträden å väntar på barnen som strax kommer hem från barnvakten:

 

 

Det hände en oturlig olycka med femåringen igår kväll och efter sju missade samtal på mobilen från svärmor nådde hon oss. Då satt dom på akuten med en trillad nos som renderade ett stygn och massa tejp i mungipan. I såna här lägen känner jag verkligen hur mina månader i Thailand gett mig något, jag var en filbunke. Stackars maken däremot… Men till slut var även han övertygad om att läget var under utmärkt kontroll och att vi skulle fortsätta ha skojigt där vi var.

 

Nu har barnen kommit, grannen har väsnats klart och glassen snart uppäten. Glass måste väl vara bästa medusinen för trasiga små mungipor? Det höll båda töserna verkligen med om!

30juni: om min första!!
4juli - om luddiga som sticks.
6 comments Lägg till din
  1. Glass är alltid bra meducin! Vilken hjälte både hon och svärmor var igår!

    Och helt rätt, ni kunde ändå inte göra mer nytta än vad som redan gjordes!

    Kul att det var kul! Jag önskar jag hade fått ihop det. Det brukar ju vara årets roligaste utekväll. (eller typ den enda då man går ut på det viset)

    1. Piggelin måste vara världens smartaste glass!? Bra till så mycket 🙂

      Tack för pepp och hurra för Millan å Anita! Ja, jag kände att vi inte kunnat tillföra nåt alls där. Mer än en doft av alkohol och troligen ledsnare barn. Det ser helt okej ut idag. Svullet såklart, men mycket bättre än jag befarat!

      Självklart superskoj igår mä! Fast lugnare än på många år. Lite färre gäster också tror jag? Och sicket väder!

  2. Dom är stora nu, våra små, klarar sånna där händelser utmärkt utan att vi oroar oss 😀 Filbunke är bra, hejja dig!

    Piggelin är även utmärkt som bas i en sommarbål, i den händelse du aldrig provat det 😀

    1. Barnen har nog alltid klarat sånt här utan oss föräldrar, det är snarare vi föräldrar som inte klarat det utan kidsen…

      Fick igår tips på att doppa piggelinen i ett glas sprit, blir tydligen en smarrig drink av det mä 🙂

  3. Stackars Millan, stackars Anita o LG ich stackars EmmaLi, det skulle inte förvåna mig om hon var ledsnast och oroligast av alla! Heja piggelin!

    En sak till bara; vad är en Fiam XXL?

    1. <3 ja stackars dom allihop! LG jobbade så eLi fick springa upp å hämta Kicki och sen vara hos henne medan A och M åkte till sjukhuset. Jag pratade med henne i telefon och hon hade det okej, Var nog lite orolig men ändå lugn. Hon är rätt cool när det blir skarpt läge ändå. Om än inte lika cool som sin syster :)

      Fiam har tillverkat min svarta solsäng (fick den i morsdagspresent för några år sen!) i modell större! Grymt go att ligga på i trädgården. Lite stor för att stå på altanen, men det funkar där med när det är för kallt och blåsigt nere på gräsmattan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *