14juni: om en massa djur på vägen.

13juni: Magnus Härenstam, helvetesjävlaskit
15juni: om premiärhemcykling solo! ♡

Vi lekte ”Ko!” i bilpoolen idag. Jag var chaufför och GSLen vinglade stundtals en smula medan jag spanade efter nöt att räkna ;D

På vägen hem var det också andra djur inblandade i resan. T ex fick en liten katt för sig att tvärbromsa tillbaka in i vägrenens lummiga gräs precis vid mitt hjul – klok måns! – och lite längre fram (efter Himle) sprang en liten liten Mickel framför oss men hen flyttade sig kvickt och stod sen snett och stirrade misstroget på oss från en gräsmatta intill vägen. Jag har aldrig sett en så liten räv i verkligheten, dvs utanför djurparker, och blev liksom sådär upprymd som naturen kan göra en. Vackert är det! Men det har blivit blåsig höst igen… bättring till imorron när eLi har utflykt till stranden med skolan. Och på tisdag… s k o l a v s l u t n i n g !


ps. sorry ligger galet efter med att svara på kommentarer! läser och ler och är så tacksamt glad för respons ♥ lovar fixa! typ i nästa vecka 🙂
13juni: Magnus Härenstam, helvetesjävlaskit
15juni: om premiärhemcykling solo! ♡

Nosa gärna lite om inlägget!