13juni: om bröllopslycka!

12juni: om allmänbildning förr och nu.
13juni: Magnus Härenstam, helvetesjävlaskit

Jobbat hela dan idag så jag fick såklart ingen möjlighet att följa själva vigseln – kommer säkert försöka få se den i efterhand kan jag tänka mig – och egentligen är jag inte särdeles nyfiken på kungligheter. Tycker lite synd om dom som är så allmän egendom liksom. Men asså nu. Jag sitter klistrad framför tvn nu på kvällskvisten. Tårdrypande tal och vackra mänskor när Carl Philip och hans Sofia blir äkta makar! Det är nåt speciellt med bröllop: jag får självfallet flashbacks till vår egen augustidag för snart tolv år sen. Älskade älskade Mattias, jag säger som brudgummen gjorde nyss: Du är bäst! Jag älskar dig!

Det är nåt speciellt med bröllop. Glädjen, den totala lyckan, bara ren och skär kärlek!

Tyvärr måste jag ändå tjura lite 😉 är nog en smula Ribbingskt lagd förstår jag, för när norske prinsen dök upp i bild (efter prinsens tal) satte jag i halsen. Armbandsur till högtidsdräkt? Stort nej! Och apsilut inte en maffig lysande smartwatch… 😀

Nu en sång som Sofia skrivit till sin make. Laddar med näsduken <3

12juni: om allmänbildning förr och nu.
13juni: Magnus Härenstam, helvetesjävlaskit
4 comments Lägg till din
 1. äh, klocka hit och klocka dit 😉 Prinsen bär ju själv en oversized klocka rätt ofta, även till högtidsdräkt 😀

  Väldigt vackert och känslofyllt bröllop!

 2. Jag håller nog med Marina om klockan, men nästan vita klänningar på ett bröllop, är det ok?
  Jag hade spelat in det mesta (var ju på idrottsplats då det begav sig) men det var så mycket att allt inspelningsjoxet inte fick plats…. tur styckat satt på kvällen och tittade live!
  Musiken i kyrkan, prinsens ”du är bäst” och Sofias musikaliska ”tal” var bäst! Jag missade tårtätningen (fast jag såg reportaget OM tårtan) så jag har fått lite av det goda …. och jag är omvänd, från att ha varit lite skeptisk till Sofia är jag nu glad för Carl-Philips skull, en kavat tjej är hon!

  1. Ge mig några år så är jag säkert med er där 🙂

   Vit klänning är okej numera. Precis som svart och röd och blommig!

   Ja hon är bestämd. På ett bra vis tror jag. Och Madde fick barn nästan direkt efteråt. Kunde ju ha suttit där med värkar under festen… tuuur!

   ps. rättat lite men det där ”styckat” (vid ”tur styckat satt på kvällen”) fick jag inte fason på.

Nosa gärna lite om inlägget!