30/8 – j o b b k o m a .

28/8 - k n ä d o m .
1/9 - M i l l a & M a m m a n s M y s d a g M e d M a g k a t a r r d e l u x e .

Jag ligger så sjuuukt efter i min nosning känner jag 🙂 men vad gör väl det egentligen? Kommentarerna finns kvar att svara på och alla kloka intressanta inläggen kommer efterhand. Kanske. Nå. Ikväll ska jag samla kraft å fixa en del av allt det där som inte bliddit gjort under veckan. Jag har fått efter-semester-koma. Verkligt långa dagar på jobbet och nygamla rutiner som inte hunnit sätta sig än. Typ. Men ikväll ska jag samla ihop mig om sommarens Sverigeresa t ex. Foton och kanske nån nos. Om jag inte hamnar i soffan… med en film… bredvid världens gosigaste man!

TV- tablån, nån?

28/8 - k n ä d o m .
1/9 - M i l l a & M a m m a n s M y s d a g M e d M a g k a t a r r d e l u x e .

Nosa gärna lite om inlägget!