13/8 – K l i F r o m H e l l .

12/8 - l ä n g d r e k o r d : )
14/8 - o m p l a n e r a t .

I måndags kväll blev jag sticken av en ilsken geting. Det var i badrummet å jag råkade klämma hen lite, visste inte att den satt på halvfemåringens tröja när jag skulle krama henne, så ilskan var nog befogad. Nå. Nu kliar det. Så. Jag. Blir. Galen.

Sticket var i handen, vid tummen, på insidan liksom precis där tummen börjar. I den där muskeln jag har stukat några gånger (stukad tumme; sjukt cool skada… not). Kliet började igår eftermiddag. Blev värre under kvällen. Imorse – dvs nu för en morrontrött som jag – kliar det i halva näven. Och är liksom varmt.

Drar mig till minnes ett stackars bi jag trampade på för ett par år sen. Eller ska jag vara ärlig är det inte biet jag tänker på, trots att det blev dess sista handling, utan hur min fot efter några dagar liksom svullnade lite. Jag hade trampat så han stack (det är alltid mansbin som sticker väl?) mitt i det mjuka, nånstans i hålfoten alltså, och det svullna blev som en klump som kliade och kliade till slut ända upp på smalbenet och jag blev nästan galen. Hur länge som helst kliade det. Flera veckor vill jag minnas.

Mitt kli i tummen är hanterbart. Änsålänge. Men tips mottages tacksamt! Gissar jag har en klen variant av insektsallergi, eller är det normalt att det kliar så förbaskat? Google gav inga raka svar :/

12/8 - l ä n g d r e k o r d : )
14/8 - o m p l a n e r a t .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *