17/3 – p r o d u k t p l a c e r i n g : )

16/3 - f l ä c k b o r t t a g a r e .
19/3 - " h e m m a " ; )

Tredje och sista hela dagen här på Bulone spenderades till huvudsak i turkost vatten! Detta har – solskydd, skugga och en smula välkommen molnighet och snabb regnskur till trots – resulterat i salta Hedbertar och åtminstone ett par varma axlar.


kanske det bästa vi badat i under hela resan?!

Först byggdes en vall mot tidvattnet (den svenska vallen var bättre än den norska strax söder om oss),


snart kommer högvattnet!!


Emmi är familjens sandarkitekt!

efteråt badade vi i två timmar typ och efter en sen lunch fick ungarna massage (bra jäkla barnvakt!) medan M å jag gick en kort promenix längs stranden bort till Bulone Resort.

Jag har förresten glömt visa bryggerivännen de antika å grymt oväntade och avundsvärda parasollerna vårt resort lagt vantarna på 😀 bara en av tre fastnade på bild men det får duga,


probably the best parasoll in the wörld!


Jag har idag för övrigt läst ut två böcker. Hundraåringen som klev ut genom fönstret å försvann var verkligen ett roligt tidsfördriv i några dar! Martina Haags Heja heja! plöjdes på en eftermiddag. Lättläst och trevlig. Å jaaa… kanske liiiite inspirerande… fast jag har ju inte löpt i skogen på närmare tjugo år?

Imorron åker vi tillbaka till Koh Lanta. Anar kidsen längtar efter poolen på Nakara Long Beach Resort 😉

16/3 - f l ä c k b o r t t a g a r e .
19/3 - " h e m m a " ; )
4 comments Lägg till din
 1. Det ser ju bara för ljuvligt ut! Om jag kunde trolla mig dit för ett dopp, så skulle jag göra det kvickt.
  I stället har jag gått i det gråkalla marsvädret och trollat mig tillbaka 150 år i tiden och memorerat monologen om min mormors mormor som jag ska göra ikväll. Tänk om hon skulle ha kunnat blogga om sitt eländesliv!
  Och tänk om hon hade vetat att jag tjänar pengar på att berätta om det?
  Hoppas att ni får en fin avslutning på er semester, den kan väl inte vara för evigt? Känns som om ni varit där väldigt länge.

  1. Ljuvligt! sa Bull.

   Önskar jag en dag kan få komma och lyssna på (tusan, har glömt hennes namn… Något-Stina väl?) din gamla dam. Hade uppskattat hennes historia väldigt mycket!

   Hehe, nä’rå för evigt är den inte! Två månader sammanlagt, om en vecka är vi hemma 🙂

 2. Cooola parasoll! och den där sarongen/filten gör sig verkligen enormt bra på den där stranden 😉

  1. Ja visst är dom! Jag skulle fotat redan förra gången vi var där men fick spara det tills vi kom en andra omgång! Å jaaa! Fast å andra sidan hade vicken trasa som helst fått ett snyggt liv på den stranden 🙂

Nosa gärna lite om inlägget!