16/4 – om att vara oerfaren vid mascara.

Liksom blidde det måndagsmorgon en tisdag idag. Och jag konstaterar att den som eventuellt tror att någon med avsikt drar en mascaraborste i ögat bara för att slippa klä barn inför förskolan; denne någon har aldrig fått en mascaraborste i ögat :)

Solen skiner och värmer härligt redan kl halv nio. Det är helt okej! Mindre skoj då att jobba till kl sju ikväll… och att det från nästa vecka ska vräka ner regn – när vi ska byta tak! Men äh. Det löser sig! sa hen som sket i vasken.


edit 20:06

Officiellt är jag komplett oförmögen till fickparkering på egen hand. Jag kan inte. Omöjligt. Kass. Dumihuvet. Värdelös. Osv. Efter fem minuter, fyra försök (varav ett upp på trottoaren), genomsvettig chaufför och roade grannar en masse gav upp. M fick komma ut å visa och vips hade jag gjort en st GSL finfint parkerad. Herregu’!? Huuur svårt kan de vaaa?!

15/4 - om takläggning med Poveltema.
Men för helvete!??
4 comments Add yours
    1. Vet du… två dar efter det här så gjorde jag det: jag fickparkerade typ alldeles själv!! Alltså jag var inte stoltare efter min första avklarade skoldag :D så särdeles snyggt var det la inte och bilen stod både snett och på tok för långt från trottoaren, men… äsch jag var apstolt ändå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *