9/3 – om en undran: ska vi bli oroliga?!

Varendaste teckning femåringen presenterar numera (läs: senaste halvåret?) föreställer filurer med blödande ögon. Det senaste alstret blöder från kroppen också. ”Där på ena sidan forsar det blod, där på andra sidan droppar det bara”. Jotack. Aj kän sii thätt.

Kan å ena sidan inte låta bli att gilla kreativiteten – själv har jag aldrig frivilligt strukit en penna mot ett papper med annan intention än att skriva, det närmsta teckningar jag gjort av fri vilja kallas med krassa verklighetens ord snarare ”telefonkludd”… – och inlevelsen i kombo med skillat uttryckssätt: pölarna av blod, den uppenbara skillnaden i flöde. Men. Kan å andra sidan inte låta bli att undra var i himskens namn inspirationen kommer från? Och. Ska vi bli oroliga? Eller?


Det är lite rart med alla huggtänder, monster och vampyrer, men… tja… kanske Hello Kitty inte är så tokig trots allt? :/

8/3 - om nyklippta små nosar!
10/3 - om hur de nyklippta ser ut :)
6 comments Add yours
 1. Jag tycker det är väldigt kreativt och att hon snappat upp en hel del om blodomloppet etc som de numera pratar om redan i barnprogrammen. Att hon sedan fått med lite av de andra programmen, typ Vampyrskolan eller liknande är en annan sak. En mycket vetgirig och duktig tjej! :D

  1. Mjä, hon målade en vampyr med grönt blod härommånaden. Och idag ritade hon en grisvampyr. Kan nog konstatera att det inte är just färgen röd som är avgörande ;D

 2. Jag kan inte hjälpa det men jag skrattar så magarna hoppar!
  Hon har målat monster hos mig också, det näst, näst senaste alstret är riiiiktigt bra, där har monstret ett ansikte med näsa och allt (har hon verkligen gjort det?) och hen står i något svart som kan vara en blodpöl eller skugga? Den senaste teckningen är en stjärnhimmel med…. tja, det ser ut som en dildo med öga på under, men låt oss säga att det är minareten på en moské?

  Äh, oroa dig inte hon målar troligen det som ungarna (killarna?) pratar om på dagis?

  Kanske målar hon poolbadare och glassförsäljare om nån vecka?

  1. Hon tecknar bättre än jag gör :) brås nog på dig där!

   Den filur hon skapat här ovanför har ju knäskålar också, ganska avancerat tycker jag? Och blod är det ju ALLTID!? De började med att ”bara” blöda från ögonen men nu är det hujedamen tamigtusan blod from åloverthöplejs?!

   Håller tummar för det där med poolarna! – men mycket talar ju för att det är en blodpool de kommer simma i på hennes teckningar och inget annat :)

   Krams!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *